Despre noi

Novachim Trading SRL, de la inceputurile sale in anul 1999, ca un distribuitor de reactivi pe piata din Romania, a crescut la ceea ce este astazi. O marca si o companie recunoscuta pe plan national pentru distributia a mai mult de 20.000 de substante chimice de laborator si conexe.

Portofoliul de produse este format din sapte categorii:

  • Reactivi si chimicale de laborator;
  • Microbiologie;
  • Cromatografie;
  • Sticlarie si consumabile de laborator;
  • Echipamente de laborator;
  • Kituri analitice;
  • Echipamente de protectia muncii.

 

Numitorul comun pentru toate aceste produse este calitatea lor si preturile competitive!

Ne-am angajat la furnizarea celor mai bune produse disponibile, astfel incat sa va garanteze rezultate optime in munca de laborator de zi cu zi.

Printre clientii nostri se numara companii farmaceutice, petrochimice, producatori din industria alimentara, universitati si centre de cercetare, directii de sanatate publica si veterinare etc.

Toti clientii nostri beneficiaza de o atentie personala si profesionala ori de cate ori este posibil, adaptand serviciile noastre, la nevoile acestora.

Transportul nostru respecta toate regulile de ordine si siguranta, iar produsele aflate in stoc vor fi livrate in maxim 24 de ore.

Depozitul nostru este situat ideal pentru a oferii rapid si eficient, transport local si national.

Echipa noastra este angajata sa furnizeze o calitate exceptionala a produselor si serviciilor.

Lucrand impreuna, credem ca va putem ajuta sa va atingeti obiectivele.

Planul nostru de afacere se bazeaza pe cinci piloni:

Clienti:

Angajamentul nostru este de a oferi un program complet, care sa garanteze finalizarea nevoilor clientilor nostri la un pret competitiv si o calitate excelenta a serviciilor. Vom defini calitatea serviciilor, ca ansamblu de activitati desfasurate pentru a asigura o atentie personala si profesionala.

De asemenea, colaboram cu clientii nostri prin oferirea de instrumente pentru a facilita activitatea acestora de zi cu zi (cataloage, publicatii, pagina web)

Angajati/colaboratori

Scopul nostru este de a fi cadrul stabil unde se pot dezvolta personal si profesional prin promovarea dialogului, formare continua si munca in echipa.

Facilitati.

Situat strategic, depozitul nostru este usor accesibil, chiar si pentru transportul de mare tonaj. Aprobat pentru depozitarea substantelor chimice, depozitul nostru contine stoc suficient pentru a asigura furnizarea unei game variate de produse.

Retea de vanzari.

Peste 10 revanzatori sunt implicati in promovarea produselor noastre la nivel national.

Logistica.

Unul dintre obiectivele noastre strategice, a fost si este sa oferim clientilor nostri o livrare rapida si de incredere, prin depozitul nostru echipat cu sisteme logistice.